C Normin's FotoPage
Phunkypic Photography

My name: C Normin Bakri
My Fotopage: http://phunkypic.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Canon
Other: EOS 400D
Canon
Friends:
Mohammad Kamil
Latest entry:Rice coral?
View this Fotopage entry
halaman ku
Latest entry:salam aidilfitri
huhu... mmg dah sunyi dah fp nie, semua dah berpindah ke FB, siapa2 nak add gua, jom klik... View this Fotopage entry
JuhaLens Studio Fotopages
View this Fotopage entry
azzaharry othman
Latest entry:FACEBOOK azzaharry othman
Salam semua... saya tidak aktif di Fotopages ini...sila add FACEBOOK saya www.facebook.com/azzaharry Info Harian dan Gambar2 terbaru ada di sana. Call/SMS 0125781001 (Penang), 0173695001 (Kuala Lumpur) View this Fotopage entry
RazaQQ Ghazali
Latest entry:Azra n Mac
View this Fotopage entry
Cik Putih
mohd nazri
Latest entry:Muhammad Naufal!
Anakku Muhammad Naufal dah gunting rambut! 1st time gunting rambut! kene gondol! View this Fotopage entry
lord sauk
Latest entry:Heli Trip
Salam semua to all my fwen... Mahapkan patik sebab dh lama tak update...patik punye Adobe problem so takleh nak edit pic... Oleh yang demikian, entry kali ni semua raw pic... Pengembaraan kita kali ini ialah ke Kg. Lingkabungan, Kota Marudu untuk menjalankan aktiviti kawalan dan kajian penyakit. Perkampungan ini terletak 2200 meter dari aras laut...sejuk wo cam Cameron.... Disebabkan perkampungan itu jauh kedalam pendalaman maka kami terpaksa menaiki Helikopter untuk ke kampung tersebut... Jom kita... View this Fotopage entry
fakirminds fakirminds
Latest entry:kad raya saya utk kwn2 kat fotopages....
kad raya dr abg meor.. kad raya dr pemancing ikan View this Fotopage entry
TM fotopages
Latest entry:Moving out from Fotopages
i have move to http://tmclicks.blogspot.com View this Fotopage entry
Kinokuniya Photography
Latest entry:MUHAMAD ADZMI (MASNIAH & ADZLAN'S NEWBORN)
View this Fotopage entry
ali dahlan
Latest entry:i have another blog...
PLEASE!!!!! http://blog.alidahlan.net(http://blog.alidahlan.net) untuk makluman kalau la sesapa ada menjenguk FP nih.. Bekas Clients, Future Clients, kawan-kawan lama, yg baru menjenguk dan yg tak jemu comment kat aku.. aku tak kisah walaupun sorang dua jer... bleh la mula berkunjung ker Wordpress Blog aku yg baru... testing maa!! kalau best... aku tinggalkan laa Fotopages tercinta nih.... Yukkk kesana... View this Fotopage entry
mia akina zahir
Latest entry:aku kembali
lama giler tak hupdet fotopages ni.... kijer belambak....akhirnya terbuka hati n mataku nak penyelarasan fotopages ni.... gambo ni aku amik pada 23 april aritu....sblm adik ku ini wat operation tulang belakang....kerana 'slip disk' (ejaan betul salah aku tak tau..huhu...) aku yang make up n amik gambo dier secara baring ( dier la yang baring bukan aku....) ada byk g...tp ni jer yang sempat aku up.... gambar2 aku skunk ni kebanyakan dah pakai namaku sendri.... jarang dah guna mia_akina or boodak-... View this Fotopage entry
alhaq redtarantula
Latest entry:Rayalah...
kepada semua rakan-rakan fotopages sekalian: Ikwan, jza, odows, fendi ria, dasella, suhaimi mat salleh, najib, sauqi, Alynn Saripuddin, Ratmawati Haji Sabil Medusa, fuad, ax, azli jamil, tok janggot, minmolek77, photoseekers, afizaem, mfouzi, Meor J, sudir-man, Firr Budi, Zai KuLiM, Adhila PicStop, Polaris Rahman, C Normin Bakri, Yusdi Hassan, Kinokuniya Photography, zalhilmy, nurul anwar, mominzin photography, zam jas n arif, Dee padee, Eura Creations, Ila Md Jamil, yaa adik, zura aizura, Miza n Cipun... View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016