C Normin's FotoPage
Phunkypic Photography
By: C Normin Bakri

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Saturday, 13-Sep-2008 14:57 Email | Share | | Bookmark
1st time dapat berbuka dgn family (2008)


Hari ke 14 berpuasa...Ini lah 1st time dapat berbuka dgn parents aku. Rasanya dah 12 tahun aku jarang berbuka dengan diorang. Bila aku tengok balik gambar nih, rupanya dah tua sangat parents aku. Rasanya last time aku tengok, muda sket. Masa memang cepat berlalu.



lepas berbuka, mak aku dapat panggilan dari cucunya yg berada di Perak sekarang nih. rindu sangat nampaknya, maklumlah dah 2 bulan tak jumpa. Hinggakan Handset pun dah bertukar menjadi walkie talkie alaf baru.





[quote]
Quote:
Razaqq : nih yg aku tak tahan kene racun nih


Thursday, 11-Sep-2008 12:29 Email | Share | | Bookmark
Teman baru kami



Monday, 8-Sep-2008 14:01 Email | Share | | Bookmark
Kad pengganti diri.



Nih mmg aktiviti biasa lah dalam bulan Ramadhan, hanto kad raya.Tak kira lah, untuk kekasih, isteri, Ibu-bapa, nenek adik angkat, kak angkat, Boss.Yang penting nya kad tuh tanda menghargai persahabatan dan kasih sayang kpd orang tertentu. Jadi anggaplah gambo kad raya nih, khas utk pengunjung2 fotopages yg tersinggah akt sini. murah dan Pantas gitew!



Sunday, 31-Aug-2008 15:05 Email | Share | | Bookmark
Ramadhan Sudah!!!



Friday, 29-Aug-2008 15:52 Email | Share | | Bookmark
No specific purpose.





[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net