C Normin's FotoPage
Phunkypic Photography
By: C Normin Bakri

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 18-Jun-2008 07:49 Email | Share | | Bookmark



Bukan manusia jer ada bapa wei!! kucing pon ada maaa. Apatah lagi ayam, lagi banyak Bapak-bapak Ayam di sana sini. jadi sama2 lah kita meraikan hari bapa bersama kucing dan ayam kesayangan kita.


p/s anak kucing itam tuh bukan anak kucing dalam gambar tuh pon. Anak jantan lain tuh. Si steven nih dan kene kasi (pemandulan). kah.kah.!


Wednesday, 18-Jun-2008 07:35 Email | Share | | Bookmark
Kesan Kenaikan Harga Sekelian Alam Benda !



Dunia telah menyaksikan kenaikan harga semua benda dalam dunia ni. 'Sebanyak' sebanyak telah mengakibatkan impak maksima kepada penduduk Malaysia. Sensor camera aku juga dapat sentuhan impak maksima ini. Lambat laun, kehidupan kita akan bertukar seperti kehidupan ayam di atas. Kais pagi makan pagi, kais petang makan petang.

p/s at least ayam tak kene bayo tax, isi minyak dan buat loan kat bank. Cukup umur sembelih, masuk perut.


Wednesday, 11-Jun-2008 12:17 Email | Share | | Bookmark
Back To School In Black & White





Cuti dah abih, masuk sem baru. Bosan terpaksa berjauhan dgn family. Tengah layan bosan nih, shot jerlah gambar budak sekolah.Tapi kali ni dalam versi B&W. Tak pernah lagi aku B&W kan gambar budak sekolah. Sebarang komen dan kritikan dialu-alukan. Sekian.


Thursday, 5-Jun-2008 12:42 Email | Share | | Bookmark
Vacation In Labuan





Tuesday, 3-Jun-2008 03:34 Email | Share | | Bookmark
55-200mm EF USM II



Shot utk try out lens baru. Ok gak lah cuma cam biasa, zoom takder IS agak sukar. biasanya blurr. mungkin 55-250mm IS lagi best. Tapi fuluss blom cukup. Ringan (sbb plastic body) dan paling penting murah utk range 200mm. Starting f4.5 utk range nih mmg tak berapa bagus utk low light. Utk vacation, ianya amat portable dan ringkas, berbanding tele yg lain. takder lens ring utk Manual focusing. nampak cheap gitu. lantaklah mmg cheap pon . Sharpness ok utk object jauh, tak sesuai utk close object. kalau ada duit lebih... amiklah EF70-300mm f/4 USM L (sediakan duit) utk range ini. Lagi lens 55-200 nih focuses fast, senyap, murah dan ringan.


[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net