C Normin's FotoPage
Phunkypic Photography
By: C Normin Bakri

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Monday, 18-Aug-2008 03:31 Email | Share | | Bookmark
What's Love got To do With Birds?



Wednesday, 13-Aug-2008 08:49 Email | Share | | Bookmark
Takder kaitan dengan NATGEO yer.





Tuesday, 5-Aug-2008 14:13 Email | Share | | Bookmark
Self Portrait



Ni tahap takder keje. Asyik shot gambar orang, kali nih aku shot gambar sendiri (syok sendiri). Abih dah takder orang nak tolong snap, seme sebuk! . Imej cermin tuh, so tak sharp! jangan marah yer.


Sunday, 3-Aug-2008 13:47 Email | Share | | Bookmark
Available Light



Hanya bertemankan cahaya dari laptop, tanpa bekalan elektrik pada malam itu, disebabkan generator rosak. Kelihatan kesungguhan guru data ini menyiapkan data yang perlu dihantar segera. pada saat itu, aku rasa paling sesuai nak merakamkan moment ini. tanpa lighting dari flash, aku cuba capture moment ini dgn bantuan lens 50mm aku. Betul lah, lens 50mm nih selalu lari fokus. Ini pun kira percubaan yg ke 5-6 baru dapat sharpness yg dikehendaki.


Sunday, 20-Jul-2008 03:22 Email | Share | | Bookmark
Bikin lagi





Minggu lepas aku tak dapat seat kat digital boot camp by Loius Pang. Abih tempahan daaa. Mujur En. Razak Pang ada buat digital camp kat fajar, so aku attend kelas dier jer. peserta sorang jer. aku. ni hasil lepas camp tuh.


[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net